MASZÍV_ORSZÁGOS SPORTTALÁLKOZÓ

 
  A Magyar Szív Egyesület és a nagyatádi  tagszervezete által (ismét) mrgszervezett Országos Sporttalálkozón
  2014. szeptember 26- 27- 28-án 


      
                               
  A Magyar Szív Egyesület és a nagyatádi  tagszervezete által szervezett Országos Sporttalálkozón
                                                                                                        2011.augusztus 26- 27- 28-án
Bonyhádi kiruccanásunk után alig telt el egy hónap és máris útra keltünk Nagyatád felé, ahol 2011.  augusztus végén rendezték meg a szívbetegek  XXII. országos sporttalálkozóját és az ehhez kapcsolódó orvos-beteg konferenciát.
Vendéglátóink a konferenciát és a megnyitó ünnepséget péntek délután, Kaszón rendezték, ahol lehetőség nyílt strandolásra , erdei vasutazásra, vagy egy pohár hideg nedű elfogyasztására, ami igencsak jól esett a rekkenő kánikulában.
Szombat reggel elkezdődtek a versenyek: atlétika, úszás, kispályásfoci, teke, sakk, röplabda, tenisz, asztalitenisz, stb. sportágakban. A budapesti Jószívért KHE. csapata röplabdában volt érdekelt, egy férfi és két mix csapattal. A hagyományokhoz méltón, a férfi csapat  immáron sokadszorra védte meg bajnoki címét.
A verseny rangját emelte, hogy az enschede-i (Hollandia) Hart In Sport röplabdásai elfogadták ez év áprilisában tett meghívásunkat, és részt vettek a rendezvényen, ahol férfi röplabdásaik a nagyszerű negyedik helyezést érték el.
Mix kategóriás csapataink csak versenyen kívül indulhattak  a játékos átjátszások miatt, de sportszerűen így is vállalták a játékot, hiszen a játék és a mozgás fontosabb, mint az esetleges győzelem. Itt jegyezném meg, hogy az 1. számú mix csapatunk a csoport mérkőzések során legyőzte a későbbi bajnokot, igaz kikapott a második helyezettől.
Mivel a mix mérkőzések délután kerültek megrendezésre, Csirmaz Szilvia sorstársunk gondolt egy merészet és kihasználva a délelőtti szabadidőt, benevezett a korosztályának megfelelő, női 50 méteres mellúszásba, és hogy ezt milyen jól tette, arról a megszerzett ezüstérme árulkodik.
A nap a jól megérdemelt vacsorával és az azt követő zenés, táncos imerkedési esttel zárult, ahol végre megmutathattuk holland barátainknak, hogy mulat a Magyar "szivesen". (nem kellett túl sokáig tanítgatni őket)
Vasárnap sajgó izmokkal és jóleső fáradtsággal búcsúzkodtunk az eredményhirdetés után. Elmúlt a nyár, véget értek a sportversenyek, kezdődnek a szürke hétköznapok,de megéri, megérte, mert idén is nagyon jól éreztük magunkat. És, hogy a Hollandok is jól érezték magukat, mi sem bizonyítja jobban, mint az utolsó búcsúmondataik: "jövőre biztosan eljövünk Balatonfüredre, de előtte áprilisban elvárunk titeket Enschede-be."
 
 
 
 
      A Magyar Szív Egyesület és a  zalaegerszegi tagszervezete által szervezett Országos Sporttalálkozón
                                                                                                        2010 július 09 - 10 - 11 – án
A sportoláson kívül, vérnyomásmérést, vércukormérést  és életviteli tanácsadást is szerveztünk a megjelent sorstársak és résztvevők számára.
Sajnos a technika ördöge közbeszólt, így csak néhány fényképfelvétel sikerült. A lényeg, hogy egyesületünk csapata elhódította a bajnoki kupát ismét!!
 
      
       
                  
 
 
 
 
 
 

 
  

 

                             A Magyar Szív Egyesület és székesfehérvári tagszervezete által szervezett Országos Sporttalálkozón

                                                                                        2009 szeptember 11 - 12 - 13 – án

A sportoláson kívül, vérnyomásmérést és életviteli tanácsadást is szerveztünk a megjelent sorstársak és résztvevők számára.
         
         
                                       
                                                                                       
Comments