A KÍSÉRLET (Életkristály teszt!)


2011. első felében a Jó Szívért KHE. 15 tagjának lehetősége nyílt egy magas antioxidáns (antocianidin) tartalmú, természetes alapanyagokból készült, pozitív szakvéleménnyel már rendelkező gyümölcs-növény elixír kipróbálására, tesztelésére. Az önként jelentkező tagtársaink az  LC Hungary Kft jóvoltából egy kúrára való Életkristályt kaptak.

A tesztalanyok nagy része szív és érrendszeri problémákkal, cukorbetegséggel küzd, de akad néhány egészséges ember is a csapatban.

A teszt három hónapig tartott. A résztvevők vállalták, hogy a tesztidőszakban napi rendszerességgel mérik és lejegyzik vérnyomás értékeiket, pulzusszámukat illetve számot adnak általános közérzetükről egy 1-től 10-ig terjedő skálán értékelve azt. A cukorbetegeknél ugyanazon időszakban mért heti egy reprezentatív érték lett figyelembe véve.

A tesztet megelőzte egy egyhetes megfigyelési időszak, amely időben a tagok a fent említett módon felírták a különböző mérések eredményeit. Ennek a hétnek az adatait vettük bázisértékeknek.

Az eredmények a kezelt – szív- és érrendszeri,ill. diabetes - betegséggel rendelkezők körében:

A vizsgált időszak alatt mért vércukor értékek átlaga a bázisidőszak átlagának kb. 96%-ra csökkent.

A diastolés  vérnyomásértékek átlaga a bázisidőszak átlagának kb. 95%-a, a systolés vérnyomásértékek átlaga a bázisidőszak átlagának kb. 96%-a, a mért pulzus átlagértéke nem változott a bázisidőszaki átlaghoz képest..

A tagtársak általános közérzetének indexe kb. 10%-os javulást mutatott.

 

Az egészséges tagtársak körében a mért értékekben érdemi változás nem következett be, de mindenki számára hasznos volt a mi kis „kísérletünk”, mert mindegyikünk jobban odafigyelt magára nem feledve a folyamatos kontroll szükségességét.Comments